Koroneiko olijfboom

Kookliefhebbers opgelet: voorjaarsaanbieding olijfolie

Veel buiten zijn en genieten van de zon. Lekker eten en even het gevoel hebben dat je op vakantie bent. Wie wil dat niet?

Penelopi geeft extra korting als je 3 flessen olijfolie koopt van hetzelfde formaat. De korting kan oplopen tot 6 euro.

Hoe werkt het? 

  • Koop je 3 flessen van 250 ml dan krijg je 2,00 korting op het totaalbedrag (€ 15,85 ipv 17,85).
  • Koop je 3 flessen van 500 ml dan krijg je  4,00 korting op het totaalbedrag (€ 28,85 ipv 32,85).
  • Koop je 3 literflessen dan krijg je  6,00 korting op het totaalbedrag (€ 50,85 ipv 56,85).

Je kunt zelf bepalen welke olijfolie je wilt. Als je maar 3 flessen van hetzelfde formaat koopt.

Je kunt kiezen uit:

  • Koroneiko Vagelis: deze premium olijfolie heeft een helder groene kleur die ruikt naar vers gemaaid gras en groen fruit. De olijfolie is zacht van smaak, het proeft naar groene appels en kiwi’s. Heel verrassend en dat maakt deze olie heel bijzonder. De olie is lekker in salades, grillgerechten, pasta’s, taarten (zoet en hartig) en met een stuk brood. Deze koroneiko heeft een zeer lage zuurgraad van 0,1%.
  • Koroneiko Giannis: deze olijfolie heeft een grasgroene kleur, ruikt heerlijk en de smaak is vol, fruitig en kruidig. Een heerlijke olijfolie met pit, de nasmaak is een beetje pikant en heeft het zilte van de zee. De olie is lekker bij grillgerechten, maar past ook perfect bij vis, schaal- en schelpdieren of een salade, aardappelen uit de oven, een omelet of gewoon met een stuk brood. Deze koroneiko heeft een zuurgraad net onder de 0,2%.
  • Tsounato Giorgos: een olijfolie met een donkergroene kleur. De smaak is vol, zacht, mild, romig en ruikt verrukkelijk. De olie is perfect voor salades, gegrilde groenten en pasta’s of met een lekker vers gebakken brood. De tsounato heeft een zuurgraad rond de 0,2%.

Bestellen 

Stuur een e-mail naar info@penelopiolijfolie.nl. Geef door welke olijfolie je wilt en welk formaat. Bestel je 3 literflessen dan geeft Penelopi € 2,00 extra korting op de verzendkosten.

Om het zo goedkoop mogelijk te houden maakt Penelopi gebruik van DPD pakketverzending. Je kunt kiezen uit 2 mogelijkheden:

  • Ophalen in een parcelshop bij jou in de buurt: € 6,00 (duurt ongeveer 2/3 dagen)
  • Huisadres laten bezorgen: € 8,00 (duurt ongeveer 2 dagen)

Aanbieding is geldig tot 6 mei 2018